Profil

-Vi arbejder i alle former for plads

“Vi bukker og skraber for kunden”

JO Plast er en ordreproducerende virksomhed med mere end 25 års erfaring inden for plastbearbejdning.

Vor alsidige maskinpark og dygtige engagerede personale giver stor flexibilitet, hurtig omstillingsevne, fokus på kvalitet, visuelt smukt arbejde og øje for detaljer.

Vi tilbyder

  • Præcisions udfræsninger på vore 3 og 5 aksede maskiner.
  • Polering på diamantpoleringsmaskiner, med mulighed for facetpolering.
  • Alt i bukning, svejsning, limning af både små og store emner til industri- og butiksbranchen.
  • Vakuumformning i alle formbare plasttyper.

Udvikling og produktion af inventar til messestande i ind og udland for store og små produktions- og handelsvirksomheder, er et stigende område J.O. Plast A/S har vist sin styrke i.

Kundegruppen

Kundegruppen er stor og meget alsidig, den spænder fra maskinfremstillere, dekoratører, guldsmede, stormagasiner, kontortilbehørsforretninger, reklamebranchen, hospitalsvæsenet og til underleverandørservice.

Alle former for plast

Vi arbejder i alle former for plast, men især er det akrylen der forarbejdes. Denne plasttype med det glaslignende udseende, men med helt andre og mere solide egenskaber, bruges bl.a. til udstillingsgenstande, lampeskærme, brochureholdere o.l.

Vores virksomhed er i stadig fornyelse /udvikling omkring arbejdsmiljø. Bl.a. gennem omhyggelig sortering af det daglige plastaffald, ønsker vi at gøre vort til at skåne miljøet. Alt plastaffald afhentes til genbrug.

Vi værner om vores grønne smiley!

Med venlig hilsen og på gensyn

Jens Ole Juul